Сватбена фотографияНазад

Сватбена фотография от Частна професионална фотография 5KIN- Photography.

Сватбена фотография и още нещо. Сватбата полага основа на много теми за разговор по време на съвместния живот на двойката и гостите. Всеки иска да покаже спомена от този специален ден чрез снимки, които харесва и се гордее да показва.

Ние от Частна фотография 5KIN-Photography знаем колко е важен сватбеният ден за едно семейство и особено сватбената фотография. Доверявайки се на нас, сватбените снимки ще бъдат от нещата, за които не е нужно да се притеснявате – ние ще се погрижим за тях по възможно най-добрия начин. Искаме и ще заснемем вашите страхотни сватбени снимки, с които ще се гордеете и ще показвате на всички. Екипът ни има дългогодишен опит в сватбената фотография. Ние ще запечатаме всеки миг от този така важен за вас ден. Ние ще запазим тези така щастливи мигове за вас и вашите близки. За вас остава единствено забавлението и радостта на този щастлив ден, ние ще се погрижим за всичко останало.

За целта предлагаме безброй допълнителни услуги, освен сватбената фотография:

– сватбени албуми под всякаква форма – малки, големи, твърди или меки корици, мат, гланц, частичен лак и всички други екстри;

– календари, тефтери, подложки, табели, менюта, картини, канава, дори и вграждане на снимка в мебел;

– сувенири и продукти с напечатана снимка – чаши, магнитчета, пъзели, тениски, фото тапети и други.

Организацията на сватбения ден е един пъзел с определен брой части. Колкото и малка сватба да планувате, частите винаги са много и ще ви отнемат допълнително време, нерви и средства. Частна фотография 5KIN-Photography има ресурса и може да бъде ваш съветник по много от частите на сватбения пъзел или цялостен организатор на един неповторим сватбен ден, придружен от великолепна сватбена фотография. В обкръжение разполагаме с фирми, които могат да свършат работата вместо вас. Сватбените покани, подаръци за гостите, етикети за бутилки, гравирани чаши, халки, сватбен букет, украса за автомобил. Наемане на автомобил, DJ и озвучение, видеозаснемане, кетъринг, сладкарски изделия, хотел или ресторант.

Свържете се с нас за среща или запитване.