Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С РЕГЛАМЕНТ 679/2016 (В СИЛА ОТ 25.05.2018) ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (GDPR) И ПРОВЕЖДАНЕ НА НА ФОТОСЕСИИТЕ ОТ 5KIN-PHOTOGRAPHY

Общи условия във връзка с новия регламент в закона за защита на личните данни, всеки клиент, който иска да запази час за фотосесия от 5KIN Photography с фотограф Деян Петкин, трябва да се съгласи с общите условия, като напише съобщение, e-mail или подпише декларация на място! При несъгласие, фотосесията няма да бъде проведена.

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 1. Всеки клиент над 18г. се съгласява да бъде сниман, а след това снимките му да бъдат обработвани и съхранявани за неопределен срок. За деца под 18г. се изисква съгласието на родителите им.
 2. Всички снимки заснети от мен, Деян Петкин, са със запазени авторски права. Като автор на снимките запазвам правото да използвам снимковия материал с рекламна цел. Изключение се прави когато има допълнителни клаузи, договорени предварително.
 3. Фотосесиите се извършват по предварителен график. Необходимо е да запазите Вашия час минимум седем дни преди снимките. Това може да се случи на тел. 0888 217 319, чрез съобщение на facebook страницата на 5KIN Photography, чрез подаване на мейл на contact@5kin-photography.com или попълване на контактната форма в сайта 5kin-photography.com.
 4. В случай на закъснение от страна на клиента, без да бъде уведомен фотографът, същият запазва правото си да отмени фотосесията.
 5. В зависимост от предразположеността на детето, снимките могат да продължат от 30 до 90 минути.
 6. В зависимост от натовареността на фотографа, периодът за предаване на готовите снимки варира от 10 до 30 работни дни (след като направите селекция на кадрите) в дигитален вид.
 7. В обявените цени не е включен печат на снимки, освен ако изрично не е упоменато.
 8. Необработени кадри не се предават. Всеки допълнително заявен кадър подлежи на обработка и се заплаща по 5 лева/брой.
 9. Снимките се обработват според реда на заснемането им. Ако желаете Вашите снимки да бъдат обработени с предимство, услугата се оскъпява със 100%.
 10. Снимането в студиото с мобилни устройства е абсолютно забранено.
 11. Запазени права и употреба: Всички фотографии публикувани на този сайт, на страницата във facebook, както и тези, които получавате от нас, са със запазени авторски права, които са собственост на 5KIN Photography. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако желаете да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да договорим условията и цената.
 12. 5KIN Photography си запазва правото да използва заснетите кадри единствено и само с цел популяризиране на предлаганата услуга и име. Моля, ако не желаете да публикувам снимки от вашата фотосесия, да ме уведомите за това преди самата сесия.
 13. При ангажимент, който е обвързан с пътуване на повече от 15 км. извън града се начисляват 30% върху редовната цена на пакета.
 14. 5KIN Photography не носи отговорност, ако клиентът не се e запознал с Общите условия.