Модна фотографияНазад

Модна фотография – продуктово заснемане от 5KIN Photography.

Mодна фотография в съвремието се представя от едната страна като образец на елитарната култура, а от друга страна е необходима култура – на масовост.

Настоящата работа е направена след анализ на феномена на модната фотография в съвременни условия на доминиране на визуалната образност, когато е възможно да се съчетаят различни стилове и форми, епатаж и непредсказуемост на фоторешенията с цел изразяване на повишена емоционалност, чрез експресивност и ярка образност.

Тук сме включили минимализъм, стремление към лаконичност, склонност към случайното, изненадата и натуралността.

Звучи сложно, нали?! Оставете това на нас 🙂

Свържете се с нас за среща или запитване.

Ролята на моделите е от решаващо значение за пълното и професионално изпълнение на модната фотосесия. Ето как работи един професионален модел за модна фотография в студийна среда: Видео – YouTube

5KIN Photography работи в тясно сътрудничество с водещите модни агенции в България. Така вие имате огромен избор от професионални модели с определени характеристики и опит с модна фотография.

Не на последно място са и останалите елементи от пъзела, наречен Модна фотография. Това са гримьори, стилисти, осветители, асистенти и други уникални образи, доказали непоправим професионализъм през годините и заслужили си място не само в екипа, а и в сърцето ми. Така гарантираме провеждането на една професионална модна фотосесия, изпълнена с много забавни моменти, неповторими снимки и доволно усмихнати клиенти 🙂