Фотография за кръщенетаНазад

Фотография за кръщенета от Частна професионална фотография 5KIN Photography.

Фотография за кръщенета – тънкост и умение, които ще откриете в снимките на 5KIN Photography.

Направете ни част от специалните събития в живота ви, за да ги запечатаме професионално за семейния ви албум.

Наред с раждането, първия рожден ден, идва и моментът на кръщенето на скъпото ви дете – важно и незабравимо събитие, което оставя траен отпечатък в семейния архив и заслужава по-специално внимание.

Частна фотография 5KIN Photography ще се погрижи да сподели с вас това важно събитие, като запечата всеки ценен миг, за да му се радвате винаги, когато пожелаете и с удоволствие да разглеждате снимките в семейните ви албуми.

Екипът ни е заснел много кръщенета и с голямо удоволствие ще присъства и на вашето, запечатвайки го за поколения напред. Ние ще ви помогнем да съхраните този така специален миг за вас и вашето семейство. Снимките ни ще запазят емоцията, радостта и тържествеността на това така важно събитие. Ще бъде запечатан и най-малкият детайл от ритуала и емоциите на вашето мило дете. Ще бъде отделено специално внимание и на всеки присъстващ, ще бъде пресъздадена цялата атмосфера и дух на събитието. Така че разглеждайки снимките и месеци, години по-късно да се връщате към този специален ден и отново да чувствате приятните емоции от него.

Екипът ни ще съхрани безценните моменти от ритуала на Светото тайнство Кръщение и миропомазване.

Разбира се, непосредствено преди или след Кръщението се прави и художествена фотосесия с всички роднини и близки, присъстващи на събитието. Красив и цветен миг за всички.

За да получите снимките си още по-красиви, ги изпращаме обработени със специализиран софтуер до три седмици след заснемането.

Направете 5KIN Photography част от важните събития в живота на вас и вашето семейство. Възползвайте се от нашите професионални услуги още сега. Екипът ни е с дългогодишен опит във фотографията на кръщенета.

Не се колебайте, а ни се обадете още сега и запазете час.