Детска фотографияНазад

Детска фотография от Частна професионална фотография 5KIN Photography. Заснемане на професионална детска фотосесия в студио, на открито или 5KIN Studio @ Home

Детска фотография – поглед в очите на детето и чистотата на неговото съзнание. Всички ние искаме времето да се върне назад и поне за малко да погледнем света през собствените си детски очи. Кога за последно разгледахте снимките от своето детство? Истината е, че животът си тече, времето отлита, а децата се променят светкавично, нали!? Не отлагайте професионалната фотосесия, защото времето няма да се върне, а децата ви никога няма да изглеждат така, както днес. Ние ще направим снимки на децата ви, които няма да излизат от вашето съзнание. Ние ще запазим ценните мигове за вас и близките ви.

Детските фотосесии се извършват в професионално фотографско студио  при спазване на всички необходими условия. Детските фотосесии на открито също са страхотни. Те винаги се правят преди залез слънце или рано сутрин. Тогава е времето на т.н. “Златна светлина”.

Ние от Частна професионална фотография 5KIN Photography също сме родители и знаем колко е трудно да свършиш всичко накуп. Винаги се стремим да бъдем максимално полезни. Има много случаи, в които майката и бащата имат голямо желание да направят професионална фотосесия на децата, но не успяват поради различни причини.

За ваше улеснение, 5KIN Photography предлага уникалната за България услуга – “5KIN Studio @ Home”.

Професионална детска фотография у дома или друго, избрано от родителите място. Необходимо е да ни осигурите определено пространство, а ние ще пресъздадем необходимата снимачна обстановка във вашия дом, посредством фонове и професионално студийно осветление. Гарантирана съобразителност, дискретност и експедитивност.

По желание на родителите, фотосесията може да се направи без използване на фонове сред подходящ интериор, екстериор или на открито сред природата. Изборът на стил детска фотография е изцяло ваш!

След фотосесията, всяка избрана детска фотография се обработва със специализиран софтуер. Предаването на готовите снимки става на цифров носител или се изпраща на e-mail адрес.

Свържете се с Частна професионална фотография 5KIN Photography и запазете час за детска фотография още сега.

Услугата се предлага за територията на град София и София област. Ангажираност за останалата част на страната или чужбина, заявки се приемат най-малко един месец преди снимките. В тези случаи, разходите на фотографа се покриват предварително. 

При избор на различна от домашна обстановка е необходимо осигуряване на електрически ток до “снимачната площадка”.