Бебешка фотографияНазад

Бебешка фотография от Частна фотография 5KIN-Photography. Професионална фотосесия на новородено бебе в студио, на открито или 5KIN Studio@Home

Бебешка фотография на новородени до 25-ти ден – за нас всеки път е огромно удоволствие да снимаме бебешка фотография на новородени. Приготовленията за бебешка фотосесия са много сериозни, като всеки елемент е от голямо значение. Нашата цел е да направим така, че първите снимки на вашето бебе да се запечатат трайно сред вашите първи мили спомени за него.

Тези невинни и крехки създания тепърва ще създават спомените си. Началото на всичко това може да се съхрани с бебешка фотография от 5KIN Photography. Неописуемо е чувството, когато след време разглеждаме бебешките снимки на вече порасналите ни деца. Времето е отлетяло за миг, но ние имаме запечатани първите мигове на нашето новородено и те завинаги ще са с нас.

Всички професионални бебешки фотографи препоръчваме, като най-подходящ момент за бебешка фотосесия един определен период. Това е от първи до двадесет и пети (1 д. – 25 д.) ден след раждането. Тогава вашето съкровище е спокойно, през повечето време спи или се приспива лесно с “бял шум”. Ще нагласим малкия модел, като за корица на бебешко списание, а фотосесията ще бъде време за почивка на родителите.

Всяка бебешка фотосесия е голяма отговорност и незаменимо изживяване. Ние изцяло се съобразяваме с режима на бебето, като отделяме необходимите за целта време и внимание. Осигуряваме необходимия реквизит за бебешка фотография и имаме възможност за изпълнението на всяка ваша идея. Екипът ни има дългогодишен опит с бебешка фотография и разполага с цялото необходимо професионално оборудване в нашето фото студио.

5KIN-Photography с уникална за България услуга- “5KIN Studio @ Home, Baby” – бебешка фотография в дома на бебето.

Професионална бебешка фотография в дома на бебето или друго, избрано от родителите място.

Ние също сме родители и знаем колко е трудно всяко начало. Точно това начало е прекрасно, необикновено, неописуемо, и очарователно. Но за съжаление минава като на филмова лента. Не пропускайте да запечатате първите мигове на вашето новородено с бебешка фотосесия от Частна професионална фотография 5KIN-Photography.

Ние винаги се стремим да бъдем максимално отдадени, старателни, съобразителни и експедитивни за всяка отделна фотосесия. За улеснение на младите родители, 5KIN Photography предлага уникална за България услуга. “5KIN Studio @ Home, Baby” – бебешка фотография в дома на бебето.

Необходимо е да ни осигурите определено пространство, а ние ще пресъздадем необходимата снимачна обстановка във вашия дом. Правим това посредством фонове, реквизит и професионално студийно осветление. По желание на родителите, всяка бебешка фотография може да се направи без използване на фонове. За тази цел се избира подходящ интериор, екстериор или място на открито сред природата. Изборът за тази незабравима бебешка фотосесия е изцяло ваш!

Никой не може да върне времето, ако пропуснете момента. С бебешка фотография от Частна професионална фотография 5KIN-Photography ще съхраните спомените от първите глътки въздух на вашето малко съкровище.

Можете да видите клип със заснемане на бебешка фотография, за да добиете по-пълна представа за цялата фотосесия: Линк

Услугата бебешка фотография се предлага за територията на град София и София област. Ангажираност за останалата част на страната или чужбина, заявки се приемат най-малко един месец преди снимките. В тези случаи, разходите на фотографа се покриват предварително. 

При избор на различна от домашна обстановка, е необходимо осигуряване на електрически ток до “снимачната площадка”.

Запазете час за професионална бебешка фотосесия още сега!