Графичен дизайнНазад

Графичен дизайн и обработка на снимки от 5KIN-Photography. Изградете облика по ваш вкус, а ние ще го визуализираме максимално близък до вашата идея!

Графичен дизайн от 5KIN-Photography

Корпоративна идентичност, WEB дизайн, или вашата щура идея за колаж или обработка на снимки, професионален ретуш, манипулация на изображения или премахване на обекти.

Графичен дизайн, WEB дизайн и потребителски интерфейси, графична идентичност, графичен дизайн на фирмени лого знаци. Печатен дизайн и предпечатно оформление на книги, периодични издания, плакати, фирмени рекламни материали, указателни табели, дизайн на опаковки и др.

Графичният дизайн изисква дълбоки заложби и познания за композиция и форма, цвят, цветни гами и  палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми. Художествените познания и наличието на чувство за естетика също са неизменна част от един добър графичен дизайнер. Съчетаването на цветове и отчетливост на визията, контраста на цветовете и сенките допринасят за доброто възприемане на посланието. Освен технически и естетически познания, дизайнерът трябва да притежава и частица интуитивност и да бъде носител на идеи и иновативност. Всичко това събрано в едно с необходимата доза баланс и подчиненост на идеята, внушението и основната цел са предпоставки за добрия графичен или рекламен продукт.

Свържете се с нас още сега!