Бебешка фотографияНазад

Бебешка фотография от Частна фотография 5KIN-Photography. Професионална фотосесия на новородено бебе в студио, на открито или 5KIN Studio@Home

Бебешка фотография на новородени до 25-ти ден – за нас всеки път е огромно удоволствие да снимаме бебешка фотография на новородени. Приготовленията за бебешка фотосесия са доста сериозни, като всеки елемент е от голямо значение. Нашата цел е да направим така, че първите снимки на вашето бебе да се запечатат трайно сред вашите първи мили спомени за него. Тези невинни и крехки създания тепърва ще създават спомените си, а всичко това може да се съхрани с бебешката фотография. Неописуемо е чувството, когато след време разглеждаме бебешките снимки на вече порасналите ни деца. Времето сякаш е  отлетяло за миг, но ние имаме запечатани първите мигове на нашето новородено и те завинаги ще са с нас.

Всички професионални бебешки фотографи препоръчваме, като най-подходящ момент за бебешка фотосесия, от първи до двадесет и пети (1 д. – 25 д.)  ден след раждането. Тогава вашето съкровище е спокойно, през повечето време спи или се приспива лесно с „бял шум“. Това позволява да нагласим малкия модел, като за корица на бебешко списание, а фотосесията да е време за почивка на родителите.

Всяка бебешка фотосесия е голяма отговорност и незаменимо изживяване. Ние изцяло се съобразяваме с режима на бебето, като отделяме необходимите за целта време и внимание. Осигуряваме необходимия реквизит и имаме възможност да съдействаме за изпълнението на всяка ваша идея. Екипът ни е с дългогодишен опит в бебешката фотография и разполага с цялото необходимо професионално оборудване във фото студиото си.

5KIN-Photography излиза с уникална за България услуга- „5KIN Studio @ Home“

Професионална бебешка фотография в дома на бебето или друго, избрано от родителите място.

Ние също сме родители и знаем колко е трудно всяко начало, а точно това начало е прекрасно, необикновено, неописуемо, и очарователно, но за съжаление минава като на филмова лента. Не пропускайте да запечатате първите мигове на вашето новородено с бебешка фотография.

Ние от Частна фотография 5KIN-Photography винаги се стремим да бъдем максимално отдадени, старателни, съобразителни и експедитивни за всяка отделна фотосесия. За улеснение на младите родители, 5KIN Photography предлага уникалната за България услуга – „5KIN Studio @ Home“.

Необходимо е да ни осигурите определено пространство, а ние ще пресъздадем необходимата снимачна обстановка във вашия дом, посредством фонове и професионално студийно осветление. По желание на родителите, бебешката фотография може да се направи без използване на фонове сред подходящ интериор, екстериор или на открито сред природата. Изборът за тази незабравима бебешка фотосесия е изцяло ваш!

Можете да видите клип със заснемане на бебешка фотография, за да добиете по-пълна представа за цялата фотосесия: Линк

Услугата се предлага за територията на град София и София област. Ангажираност за останалата част на страната или чужбина, заявки се приемат най-малко един месец преди снимките. В тези случаи, разходите на фотографа се покриват предварително. 

При избор на различна от домашна обстановка бебешка фотография, е необходимо осигуряване на електрически ток до „снимачната площадка“.

Никой не може да върне времето, ако пропуснете момента, но с бебешката фотография може да съхраните всичко.

Запазете час за професионална бебешка фотосесия още сега!